שיעור הכנה והסבר על כל עריכת ליל הסדר מתחילה ועד סוף,
הן מהצד ההלכתי, והן מהצד המעשי הפרקטי, לאור משנתו של מרן רבנו עובדיה יוסף זצוק”ל
בין הנושאים שהתבררו בשיעור:
– איזה יין יש להעדיף,
– אופן ההסיבה מבחינה פרקטית,
– מה לאכול אחר ‘קדש’,
– שיעור רביעית וכזית,
– כמה צריך לשתות מהכוס בפועל,
– כמה כזיתות יש לאכול,
– כיצד לעשות ‘כורך’,
– הטעם שעושים ‘מצה-מרור-כורך’ לפי הפשט ולפי הדרש והסוד,
“פסח כשר ושמח, ושנזכה לאכול מן הזבחים במהרה בימינו אמן”
להצטרפות לקבוצת הוואצפ של תורת מרן: https://chat.whatsapp.com/J7iv3FS7NvlBu0PuWZjeKi
ניתן להאזין/לצפות בשיעורי הרב בקול הלשון בטלפון: 03-6171111 להקיש *7 ואז קוד 972202 וכן בקישור: https://www.kolhalashon.com/New/RavDaf/RavInfoD.aspx?RavID=972202&English=False&Lang=Hebrew%5D
השיעור נמסר ביום שני י”ב ניסן תשפ”ג
בבית הכנסת “בית יוסף” (רחוב שמעון הצדיק 25 אלעד)
לע”נ המנוחה דייזי בת צ’חלה, ולע”נ המנוח יוסף בן סוליקה, ת.נ.צ.ב.ה