בין הנושאים שנלמדו:
צורת האפיה שהיתה נהוגה בעבר | צורת האפיה כיום | ההבדלים באופני האפיה במאפיות ובחבורות | תהליך האפיה במצות מכונה ובמצות יד | הנחיות וועדי הכשרות | המכשולות שיש להיזהר מהם בשעת האפיה | הידורים ודקדוקים המקובלים בחבורות
השיעור התקיים ביום רביעי, ט”ז בניסן – א’ דחוה”מ פסח תשפ”ד
בביהמ”ד קהל עדת ירושלים ישיבת המתמידים, שכונת חפציבה – בית שמש.
השיעורים מתקיימים במסגרת פעילות עמותת הילכתא, אשר מטרתה להפיץ את ההלכה בצורה ברורה ונגישה.
לתרומה מאובטחת למערך השיעורים ניתן להיכנס לקישור הבא
https://nedar.im/QYLw